Taihou Wang Capsule

Scurta descriere Mai multe detalii

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Detalii produs

Caracteristici:
Taihou Wang Capsule este un supliment alimentar a carui utilizare duce la ameliorarea pana la disparitia simptomelor existente in tabloul clinic al diabetului zaharat. Compozitie:
Radices puerarire 80mg, Rhizoma Polygonati 70mg, Polygonatum 60mg, Extract din cartofi dulci (Plantae Dioscorea) 55mg, Extract din Mosmon japonez (Eriobotyra Japonica) 40mg, Peptide din Soia 20mg, Polen din porumb 20mg, Extract din fruct de dud (Morus Alba) 16mg, Extract din planta de abanos (Diospyros ebenum) 16mg, Ventriculi Galli Mucosa 10mg, Lacrimile lui Iov (Coix Lacryma-Jobi) 8mg, Extract de Gherghin (Crataegus monogyna) 5mg Indicatii:
- scade nivelul glicemiei sanguine - scade nivelul glucozei urinare si odata cu normalizarea glicemiei sanguine se va normaliza si examenul sumar de urina - normalizeaza glicozilarea proteica care este afectata in diabetul zaharat, dar si in alte boli metabolice - scade nivelul colesterolului sanguin pana la normalizare si normalizeaza fractiunea HDL colesterol - efect regenerator - actiune tonica si adaptogena - efect vitalizant Prezentare:
30 de capsule in recipient PVC Mod de administrare:
de la 1 - 3 capsule pe zi (dimineata , dimineata /pranz, dimineata/pranz/seara), cu putina apa Atentionari:
Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata. A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Conditii de pastrare:
A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade Termen de valabilitate:
24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj

Parerea clientilorScrie o parere

Scrieti parerea dumneavoastra


Acorda o nota:
TrimiteProduse din acceasi gama

Taihou Wang Capsule
Taihou Wang CapsuleAplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.