Polyporus

Scurta descriere Mai multe detalii

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Detalii produs

Caracteristici:
Polyporus umbellatus este o ciuperca folosita in medicina tradtionala Chineza, pentru tratamentul retentiei urinare si inlaturarea retentiei lichidiene datorita proprietatilor diuretice si antiinflamatorii. De asemenea, Polyporus umbellatus este folosita in medicina traditionala Chineza in tratamentul anumitor forme de cancer. Compozitie:
Polyporus (bureti iepuresti) extract 150.0mg, Cordyceps powder (pudra de ciuperca-omida chinezeasca) 150.0mg Indicatii:
- efect diuretic - efect antitumoral; administrat impreuna cu tratamentul chimioterapic s-a dovedit a fi eficient in reducerea ratei de recidiva si in imbunatatirea calitatii vietii pacientului - efect antiinflamator - util in tratamentul retentiei urinare - efect imunostimulator si imunomodulator - normalizeaza tranzitul intestinal (diaree acuta sau scaune semi consistente) - regenereaza capsula articulara afectata in cardul reumatismului articular cronic degenerativ - prostatita acuta si cronica - infectii urinare acute si cornice - litiaza reno-urinara Prezentare:
100 capsule in recipient PVC/cutie Mod de administrare:
cate 2 capsule de 3 ori pe zi Atentionari:
A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. Nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza. Conditii de pastrare:
A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

Parerea clientilorScrie o parere

Scrieti parerea dumneavoastra


Acorda o nota:
TrimiteProduse din acceasi gama

Polyporus
PolyporusAplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.