Huazhiling

Scurta descriere Mai multe detalii

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Detalii produs

Caracteristici:
Huazhiling este o formula din plante terapeutice, cu efect capilaro- protector si antiinflamator, folosita in tratamentele hemoroizilor. Plantele continute imbunatatesc functia endoteliala, protejeaza si regenereaza mucoasa rectala, normalizeaza functia coagulanta sanguina. Compozitie:
Rhizoma Coptidis, Succinum, Herba Elenthantopi, Radix Notoginseng, Gala Chineses, Extractum Fel Suillus, Pericarpium Granati, Alumen, Realgar, Flos Sophorae, Fructus Mume (prune), Fructus Chebulae Indicatii:
- antiinflamator - analgezic - astringent (cand este folosit in combinatie cu unguente externe din aceeasi grupa terapeutica) - indicat ca adjuvant in tratamentul hemoroizilor interni si externi - stimuleaza regenerarea leziunilor ischemice rectale - amelioreaza prolapsul rectal - reduce hemoragia rectala Prezentare:
72 de tablete in recipient PVC/cutie Mod de administrare:
cate 4-6 tablete de 3 ori pe zi. Atentionari:
Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata. A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Conditii de pastrare:
A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade Termen de valabilitate:
24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj

Parerea clientilorScrie o parere

Scrieti parerea dumneavoastra


Acorda o nota:
TrimiteProduse din acceasi gama

Huazhiling
HuazhilingAplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.