Shiitake

Scurta descriere Mai multe detalii

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Detalii produs

Caracteristici:
Shiitake este o ciuperca terapeutica, din arealul asiatic, care este cultivata pentru proprietatile sale deosebite, nutritive si terapeutice, motiv pentru care a ajuns sa fie apreciata in intreaga Asie dar si in Europa. In Asia de Est, ciuperca Shiitake a fost mult timp considerata o delicatesa, dar si o ciuperca terapeutica, fiind folosita ca tonic si stimulent pentru a creste vitalitatea, pentru a prevenii accidentele vasculare cerebrale, dar si pentru optimizarea circulatiei arteriale si venoase. Shiitake mai este cunoscuta si pentru proprietatile sale antitumorale, antihipertensive si antiateromatoase (previne formarea ateromului vascular si reduce dimensiunile ateroamelor existente). Compozitie:
Pudra de Shiitake (Lentinula edodes) 200mg Indicatii:
- actiune imunostimulatoare, imunomodulatoare - creste rezistenta la suprasolicitare si stres - efect anti-aging - efect antitumoral - reduce efectele negative ale chimio si radioterapiei - actiune hepatoprotectoare - actiune adaptogena - efect antimicrobian, prin cresterea nivelului de interferon (are o valoare inestimabila in hepatitele cronice virale acute sau cronice cu virusi hepatici de tip B si C) - efect regenerator asupra celulelor maduvei osoase - efect regenerator asupra epidermei, tesutului nervos si endoteliului vascular Prezentare:
90 capsule in flacon PVC Mod de administrare:
cate 3-4 capsule de 3 ori pe zi sau la recomandarea medicului Atentionari:
A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. Conditii de pastrare:
A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

Parerea clientilorScrie o parere

Scrieti parerea dumneavoastra


Acorda o nota:
TrimiteProduse din acceasi gama

Shiitake
ShiitakeAplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.