Wei-Tai Capsule

Scurta descriere Mai multe detalii

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Detalii produs

Caracteristici:
In managementul sanatatii, patologia gastro-intestinala ocupa o pozitie centrala datorita incidentelor crescute. Wei –Tai Capsule este un fitocompus terapeutic util in reducerea simptomelor acute si/sau cronice digestive. Actioneaza la nivelul stomacului, duodenului si colonului, avand efect gastroprotector si regenerator enteral. Efectul are manifestare favorabila multiorganica, patologia digestiva fiind ameliorata semnificativ. In sindromul de malabsorbtie acuta sau cronica actioneaza la nivelul mucoasei digestive, avand efect imunomodulator enteral. Intoleranta alimentara se reduce semnificativ si fenomenele alergice multisistemice intra in remisie. Compozitie:
Extract de Evodia Lepta – 950mg, Extract de Folium et Cacumen Murrayae 950mg, Radacina de Curcuma Longa 950 mg, Radacina de Aucklandiae 550mg, Poria 400mg, Radacina de Rehmannia 400mg Indicatii:
- regleaza functia gastrointestinala - reface epiteliul digestiv prin sinteza proteinelor necesare refacerii tesuturilor, prin imbunatatirea aportului de nutrienti si oxigen catre tesuturile deteriorate - ajuta la stoparea manifestarilor patologice asociate gastritei atrofice - imunomodulator - adjuvant asociat tratamentului gastritei cronice si/sau acute, ulcerului gastric si duodenal, intoleranta digestiva, sindrom de malabsorbtie acuta sau cronica - amelioreaza durerile asociate distensiei gastrice si hiperaciditatii, precum si durerile asociate dispepsiei Prezentare:
2X10 capsule in blister de aluminiu/cutie Mod de administrare:
in gastrita acuta hiperacida: 2 capsule, de 2 ori pe zi, timp de 15 zile; pentru ameliorarea durerilor gastrice si epigastrice: 2 capsule, de 3 ori pe zi, dupa masa, timp de 20 zile; ca adjuvant in tratarea ulcerului peptic si gastric: 2 capsule, de 4 ori pe zi (la fiecare 6 ore), timp de 30 zile; in starile patologice asociate gastritei cronice: 2 capsule de 2 ori pe zi, timp de 40 zile; pentru ameliorarea disconfortului datorat consumului excesiv de alcool sau alimente se recomanda o singura priza de 2 capsule. Atentionari:
Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata. A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Conditii de pastrare:
A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade Termen de valabilitate:
24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj

Parerea clientilorScrie o parere

Scrieti parerea dumneavoastra


Acorda o nota:
TrimiteProduse din acceasi gama

Wei-Tai Capsule
Wei-Tai CapsuleAplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.