JINYU Granule

Scurta descriere JINYU Granule este un supliment alimentar obtinut din amestecul mai multor plante terapeutice , al carui efect principal este acela de a ajuta la reducerea nivelului zaharului din sange la normal, in termen de 3 luni, la persoanele care sufera de diabet zaharat.  

Mai multe detalii

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Detalii produs

Caracteristici: JINYU Granule este un supliment alimentar obţinut din amestecul mai multor plante terapeutice , al cărui efect principal este acela de a ajuta la reducerea nivelului zahărului din sânge la normal, în termen de 3 luni, la persoanele care suferă de diabet zaharat.  
Compoziţie:
– Huangjing (Rhizoma Polygonati), Ge- gen (Pueraria Lobata), Shanyao (Rhizome Dioscoreae), Corn Flower (Centaurea Cyanus)
 
Indicaţii: - combate stările de oboseală - măreşte tonusul general - ajută la stimularea funcţiei renale - poate scădea glicemia, recomandat pentru diabet tip 2  
Prezentare:
30 plicuri în folie de aluminiu/cutie a cate 3g/plic
   
Mod de administrare:
câte 1 plic dimineaţa cu 1/2 ora înainte de masă şi 1 plic seara tot cu 1/2 ora înainte de masă amestecat cu 100 ml de apa fierbinte
 
Atenţionări:
Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani. Nerecomandat pentru femeile gravide.

Condiţii de păstrare:
A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

Termen de valabilitat:
30 de luni  de la data fabricatieiParerea clientilorScrie o parere

Scrieti parerea dumneavoastra


Acorda o nota:
TrimiteProduse din acceasi gama

JINYU Granule
JINYU GranuleAplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.