Gushen

Scurta descriere Gushen Shengfa consolideaza sanatatea rinichilor, actionind din interior pentru a recastiga vitalitatea podoabei capilare. Mai multe detalii

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Detalii produs

Caracteristici: Strălucirea, sănătatea şi abundenţa părului se află în strânsă legătură cu rinichii. Astfel, pe măsură ce îmbătrânim, părul se opreşte din creştere sau cade. Gushen Shengfa consolidează sănătatea rinichilor, acţionând din interior pentru a recâştiga vitalitatea podoabei capilare. Formula sa unică ajută la menţinerea circulaţiei în limitele normalului şi oferă nutrienţii necesari pentru un păr sănătos.
Compoziţie: Radix Rehmannias Preparata 35 mg, Radix Polygonoi Multiflorum 25 mg, Radix Angelica Sinensis (rădăcină de ginseng feminin) 25 mg, Rhizoma Chuanxiong 7 mg, Semen Sesami Nigrum (seminţe de susan negru) 7 mg, Fructus Ligustri Lucidi 5 mg, Radix Salviae Multiorrhizae (rădăcină de salvie chinezească) 5 mg, , Radix Codonopsis (rădăcină de clopoţel asiatic) 5 mg, Rhizoma et Radix Notopterygii 5 mg, Fructus Chaenomelis (fruct de gutui japonez) 3 mg, Fructus Mori (fructe de dud alb) 3 mg.

Indicaţii:
- reglează funcţia renală, hematopoieza, circulaţia limfatică
- indicat în alopecia areată, alopecia totalis şi alopecia universalis, pierdere capilară datorată disfuncţiei hepatice şi renale
- stimulează funcţia hepatică, circulaţia sanguină Prezentare: 120 de pilule în recipient PVC

Mod de administrare: Câte 4 pilule de 3 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

Parerea clientilorScrie o parere

Scrieti parerea dumneavoastra


Acorda o nota:
TrimiteProduse din acceasi gama

Gushen
GushenAplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.