Green Life

Scurta descriere Green life este un supliment nutritiv care actioneaza la nivelul intregului organism cu actiune principala antiinflamatorie.  

Mai multe detalii

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Detalii produs

Green life este un supliment nutritiv care actioneaza la nivelul intregului organism cu actiune principala antiinflamatorie.  

Compozitie: Chlorela Pyrenoidosa extract   450.0mg, Frodosid A extract din Castravete de mare 50mg
 

Inflamatia sta la baza tuturor bolilor.  Cand se reduce inflamatia, starea de boala poate deveni stare de sanatate.   Compusii activi  din chlorella si castravetele marin imbunatatesc oxigenarea celulara , determina neutralizarea factorilor proinflamatori, stimuleaza eliminarea toxinelor tisulare, sustine refacerea  moleculara,  celulara  si tisulara.   Green  life este indicat in: -detoxifierea organismului -reducerea fenomenului inflamator -modularea functiei imunitara -optimizarea functiei adaptogene -regenerarea  tisulara   Omul modern are multiple cauze de boala iar starea de sanatate este influentata de mediul inconjurator,   stilul de viata si  genetica. Abordarea integrativa, de la nivel molecular la nivel sistemic permite sustinerea atitudinii sanogene.   Green life imbunatateste: -oxigenarea celulara care este afectata in toate patologiile cronice si acute -microcirculatia tisulara care permite refacerea tisulara necesara revenirii in stare de sanatate -mediul intracelular  si extracelular si astfel celulele afectate pot fi regenerate -regenerarea neuronala -functia imunitara si astfel raspunsul imun celular si umoral se activeaza in vederea eliminarii celulelor degenerate, microorganismele mutagene   Green life este util in patologii  cardiovasculare, pulmonare, renale, hepatice, digestive, dermatologice , metabolice, endocrine si oncologiceParerea clientilorScrie o parere

Scrieti parerea dumneavoastra


Acorda o nota:
TrimiteProduse din acceasi gama

Green Life
Green LifeAplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.