Kanggu Zengsheng Pian

Scurta descriere Kanggu Zengsheng este un supliment alimentar obtinut din plante terapeutice atent selectionate, in conformitate cu formula traditionala chineza.
Mai multe detalii

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Detalii produs

Caracteristici: Kanggu Zengsheng este un supliment alimentar obținut din plante terapeutice atent selecționate, în conformitate cu formula tradițională chineză. Procedurile tradiționale de preparare sunt combinate cu procese farmaceutice moderne, pentru a extrage ingredientele active din plante, concentrându-le apoi în pastile sau comprimate.
Compoziţie:
Rehmannia Root, Herba Pyrolae (peri
șor), Rhizoma Drynariae, Barrenwort Epimedium, Broomrape (verigel/ iarba-vântului), Leatherleaf Miletia, Raphanus Sativus Linne (ridiche albă)
Indicaţii:
- reglează funcţia renală,- promovează circulaţia sanguina,- adjuvant în terapia spondilozei cervicale, osteofitozei, hiperplaziei articulaţiilor şi inflamaţiilor articulare cronice- tonifică ficatul
și rinichii- ajută la consolidarea tendoanelor și a oaselor- calmează durerile- adjuvant în terapia spondilozei cervicale, osteofitozei, hiperplaziei articulaţiilor şi inflamaţiilor articulare cronice.
Prezentare:
10 tablete x 6 blistere aluminiu/cutie
Mod de administrare:
câte 4 pastile de 2 ori pe zi
           
Atenţionări:
Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se   depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.
Condiţii de păstrare:
A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

Parerea clientilorScrie o parere

Scrieti parerea dumneavoastra


Acorda o nota:
TrimiteProduse din acceasi gama

Kanggu Zengsheng Pian
Kanggu Zengsheng PianAplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.