OTO Forte

Scurta descriere Mai multe detalii

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Detalii produs

Caracteristici:
OTO FORTE este un supliment alimentar care contribuie la cresterea performantelor sexuale masculine. OTO FORTE imbunatateste functia sexuala atat in cazul barbatilor cu activitate sexuala normala, cat si in cazul persoanelor cu disfunctie erectila usoara sau moderata. Compozitie:
extract din parti aeriene de Epimedium brevicornum 60mg, Rehmannia Glutinosa 37.5mg, actinolit 37.5mg, penis si testis de cerb 15mg. Prezentare:
blister din aluminiu cu 4 tablete in cutie Mod de administrare:
1 tableta cu 30 de minute inainte de actul sexual. Pentru mentinerea virilitatii se recomanda 1 tableta la 3 zile. Atentionari:
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se administra persoanelor cu varsta sub 18 ani. A nu se asocia produsul cu consumul de alcool. Nu se recomanda persoanelor cu diverse afectiuni cardiace grave. Conditii de pastrare:
A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade Termen de valabilitate:
36 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj

Parerea clientilorScrie o parere

Scrieti parerea dumneavoastra


Acorda o nota:
TrimiteProduse din acceasi gama

OTO Forte
OTO ForteAplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.