Despre noi

Firma S.C. B.B.M. IMPEX S.R.L. cu sediul central in Bucuresti, este o societate comerciala aflata in plina dezvoltare la nivel national si international, care-si propune promovarea si dezvoltarea unui nou stil de viata sanatos si echilibrat, prin prezenta pe piata nationala si internationala a extractelor naturale terapeutice,  a aparatelor  medicale non-invazive pentru dignostic si terapie si a echipamentelor medicale de ultima generatie utilizate de medicina complementara.

Strategia de comercializare a firmei noastre se bazeaza pe o experienta bogata in activitatea comerciala, activitati de informare si documentare permanenta, sugestii si recomandari catre clienti, participare la targuri de specialitate, colaborare cu furnizori care impartasesc aceeasi opinie asupra calitatii serviciilor si produselor.
Ne propunem sa devenim o sursa de incredere pentru persoanele, companiile si organizatiile interesate de o viata sanatoasa, dezvoltare bazata pe valori reale, crestere economica durabila si comert etic.

Firma are in componenta sa personal calificat si specialisti in domeniul medicinei complementare care pot raspunde cu profesionalism solicitarilor primite din partea celor interesati in aplicarea acestui mod de tratament, care poate fi curativ sau profilactic.

Suplimentele alimentare importate si distribuite de firma S.C. B.B.M. IMPEX S.R.L. detin avizele organismelor abilitate din Romania si certificatele de calitate de la firmele producatoare.

Aceste produse se adreseaza tuturor categoriilor de persoane care doresc sa-si trateze pe cale naturala diferite afectiuni, doresc sa obtina greutatea corporala ideala fara a-si crea dezechilibre organice si functionale, celor care desfasoara o activitate intelectuala intensa, persoanelor cu activitate sportiva, precum si persoanelor in varsta.

Firma S.C. B.B.M. IMPEX S.R.L. comercializeaza o gama variata de produse care au in compozitie extracte neturale capabile sa actioneze asupra organismului uman in ceea ce priveste normalizarea functiei imunitare, tonifierea orgamismului, cresterea rezistentei la factori perturbatori interni sau externi,  tratarea rapida a infectiilor respiratorii acute si eliminarea efectelor tardive determinate de suprasolicitarea imunitara, imbunatatirea  starii sistemului nervos,  reducerea efectelor stresului cotidian, normalizarea functiilor vitale ( functia cardiovaculara- tensiunea arteriala, frecventa cardiaca, circulatia arteriala, venoasa si limfatica, functia digestiva-hepatica, pancreatica, intestinala, functia endocrina – normalizarea glicemiei, functia renala, functia reproductiva).
Aceste produse contin fitocompusi activi, vitamine, minerale, aminoacizi si alte substante cu potential terapeutic.

Sunt disponibile suplimente alimentare sub forma de ceaiuri, capsule, comprimate, fiole si plasturi care se pot administra concomitent cu alte tratamente (alopate, homeopate sau in asociere cu acupunctura). Ele nu inlocuiesc un regim alimentar adecvat, nu au efecte secundare si nu creeaza dependenta.

De asemenea, firma S.C. B.B.M. IMPEX S.R.L. este unic importator si distribuitor pe piata romaneasca de aparate si echipamente medicale pentru diagnostic si tratament, precum si echipamente destinate saloanelor de intretinere. Aceste aparate detin certificate CE.

www.bbm-medical.ro este administrat de S.C. B.B.M. IMPEX S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, sector.4.
RO3941899
J40/9556/1993.
Banca Transilvania Tineretului
Sediu Comercial:
S.C. B.B.M. IMPEX S.R.L.
Adresa: Str. Dr. Victor Babes, nr.17, Vila Trifoi, Cotroceni, sector.5, Bucuresti
Tel/Fax: 021.336.00.52
Mobil: 0729.946.404
E-mail: office@bbm-medical.ro
            office.bbm@gmail.com
Program de lucru: L-V  10-18.

bbm-medical.ro este un magazin online de suplimente alimentare, unde puteti gasi o multime de remedii naturale si suplimente alimentare fara efecte adverse .

www.bbm-medical.ro a luat "nastere" din dorinta de a oferi clientilor, in special, produse  de o calitate superioara si de a oferi produse naturale, vitamine, minerale si suplimente nutritive accesibile, cu un raport calitate/cantitate/pret favorabil pentru cei interesati.  


Puteti gasi pe acest site o gama variata de suplimente nutritive, vitamine si
substante active din plante, cu efecte benefice asupra starii de sanatate.

 
Aplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.