Jia Jia Xiu Fungicide

Scurta descriere Mai multe detalii

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Detalii produs

Caracteristici:
Fungicide pentru unghii este o formula traditionala chineza destinata ingrijirii unghiilor afectate de infectii micotice (onicomicoze). Onicomicoza sau infectiile fungice apar atunci cand fungii invadeaza patul subunghial precum si structura cheratinoasa a unghiei.Sunt afectate mai frecvent unghiile membrelor inferioare, deoarece acestea cresc mai incet, favorizand astfel dezvoltarea micozei, dar este prezenta si la nivelul membrelor superioare in situatii de traume locale repetate sau deficit imunitar. Compozitie:
Sophora Flavescens Alt, Cortex Dictamni, Fructus Cnidii, Rhizoma Smilacis Glabrae, Hidrocarpus Anthelmintica, Benzoic acid, Salicylic acid, Ethanol Indicatii:
- util in tratamentul dermatomicozelor la nivel unghial Prezentare:
5 ml lichid in sticla cu picurator/cutie Mod de administrare:
se curata unghia afectata si se pune o picatura de substanta o data pe zi, minim 10 zile, poate dura pana la 30 zile tratamentul Atentionari:
Acest produs este un produs topic cutanat. A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu este indicat la tratarea unghiilor afectate de tulburari metabolice Conditii de pastrare:
A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade Termen de valabilitate:
24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj

Parerea clientilorScrie o parere

Scrieti parerea dumneavoastra


Acorda o nota:
TrimiteProduse din acceasi gama

Jia Jia Xiu Fungicide
Jia Jia Xiu FungicideAplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.