Er Shi Wu Wei Chong Cao Huo Yi Wang

Scurta descriere 25 de plante chinezesti pentru refacerea pancreasului. Cordyceps Sinensis, Ganoderma Spore Powder, Ginseng, Astragalus, Rhodiola, Polygonatum, Evodia Rutaecarpa, Rehmannia root, Polygonum Cuspidatum, Curcuma longa. 

Mai multe detalii

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Detalii produs

Denumire produs: 25 de plante chinezesti pentru refacerea pancreasului
Prezentare: in urma studiilor facute de Institutul de Stiinta Medicala Traditionala Chinezeasca in colaborare cu Centrul de Studii pentru Diabet din cadrul Institutului de StiintaMedicala al armatei, s-a reusit crearea acestui produs pe baza de ingrediente naturale care traiesc in podisul Tibet. Prin intermediul unor tehtehnici avansate de extragere a principiilor active, care au rolul de eliminare a peptidelor ce au activitate daunatoare asupra pancreasului si de stimulare a refacerii celulelor B din pancreas, s-a reusit reglarea nivelului glicemiei, tonificarea pancreasului si refacerea capacitatii acestuia de a regla nivelul glicemiei.
Principalele caracteristici
ale acestui produs sunt: readuce functiile pancreasului la normal dupa administrarea produsului in cateva cure, si nu mai este necesar nici un alt tratament.

Compozitie:
Cordyceps Sinensis, Ganoderma Spore Powder, Ginseng, Astragalus, Rhodiola, Polygonatum, Evodia Rutaecarpa, Rehmannia root, Polygonum Cuspidatum, Curcuma longa. 

Afectiuni pentru care este recomandat produsul
: diabet tip I si tip II si respectiv complicatii ale diabetului.

Mod de prezentare
: 1 flacon cu 600 de pilule de culoare neagra, cu miros aromat si gust dulce-amarui, astringent.

Mod de administrare si posologie: se administreaza oral, de 3 ori pe zi cate 4-5 gr (fiecare gram contine aproximativ 10 pilule) O cura de tratament este de 6 flacoane x 60 gr (600 pilule)/flacon Mod de pastrare: a se pastra la loc uscat, ferit de temperaturi inalte sau prea joase.
Importator: Liming Impex SRLParerea clientilorScrie o parere

Scrieti parerea dumneavoastra


Acorda o nota:
TrimiteProduse din acceasi gama

Er Shi Wu Wei Chong Cao Huo Yi Wang
Er Shi Wu Wei Chong Cao Huo Yi WangAplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.