Taihuo Capsule

Scurta descriere Mai multe detalii

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Detalii produs

Caracteristici:
Taihou Capsule este un supliment alimentar a carui utilizare duce la ameliorarea pana la disparitia simptomelor existente in tabloul clinic al diabetului zaharat. Compozitie:
Pueraria Lobata 28.52%, Polygonatum Sibiricum 22.82%, Dioscorea Villosa 28.52%, Centaurea Cyanus 14.26%, Amilum 0.16%, Angelica Sinensis 5.7%, Vitamina B1 0.006%, Vitamina B2 0.006%, Vitamina B3 0.006% Indicatii:
- scade nivelul glicemiei sanguine - scade nivelul glucozei urinare si odata cu normalizarea glicemiei sanguine se va normaliza si examenul sumar de urina - normalizeaza glicozilarea proteica care este afectata in diabetul zaharat, dar si in alte boli metabolice - scade nivelul colesterolului sanguin pana la normalizare si normalizeaza fractiunea HDL colesterol - efect regenerator - actiune tonica si adaptogena - efect vitalizant Prezentare:
60 de capsule in recipient PVC Mod de administrare:
cate 1-6 capsule inainte de micul dejun si 1-6 capsule dupa cina. Se reduce cantitatea la 1-3 capsule cand nivelul glicemiei se apropie de normal Atentionari:
Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata. A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Conditii de pastrare:
A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade Termen de valabilitate:
24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj

Parerea clientilorScrie o parere
Vali 21.03.2017

Este un produs foarte bun dar din pacate nu mai este pe stoc.

Scrieti parerea dumneavoastra


Acorda o nota:
TrimiteProduse din acceasi gama

Taihuo Capsule
Taihuo CapsuleAplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.