Blue Life

Scurta descriere Blue life este un supliment nutritiv care actioneaza la nivelul intregului organism cu actiune principala adaptogena.
Mai multe detalii

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Detalii produs

Blue life este un supliment nutritiv care actioneaza la nivelul intregului organism cu actiune principala adaptogena.  Functia adaptogena permite organismului sa aiba raspunsuri adecvate la stimuli perturbatori externi sau interni.  Adaptarea este necesara pentru mentinerea sanatatii, iar reducerea  capacitatii adaptogene are consecinte semnificative atat in ceea ce priveste instalarea starii de boala  dar si in potentarea efectelor terapeutice.   Compusii activi  din ginseng siberian si fructe de afin imbunatatesc utilizarea substratului energetic  de tip ATP  la nivel celular,  oxigenarea celulara  , determina modularea metabolica, hormonala si neuronala, stimuleaza eliminarea toxinelor tisulare, sustine refacerea  moleculara,  celulara  si tisulara.  

Compozitie   Extract din Ginseng Siberian 350mg, Extract din Afine 150mg

Blue   life este indicat in:
-modularea functiei imunitara -echilibrarea neurohormonala -reglarea metabolismului intracelular glucidic si proteic -optimizarea functiilor cognitive -restructurarea tisulara    Omul modern are multiple cauze de boala iar starea de sanatate este influentata de mediul inconjurator,   stilul de viata si  genetica. Abordarea integrativa, de la nivel molecular la nivel sistemic permite sustinerea atitudinii sanogene.   Blue  life imbunatateste: -rezistenta nespecifica a organismului la factori perturbatori fizici, chimici, microbiologici  si psihologici -oxigenarea celulara care este afectata in toate patologiile cronice si acute -microcirculatia tisulara care permite refacerea tisulara necesara revenirii in starea de sanatate -metabolismul  intracelular  si astfel celulele afectate pot fi regenerate sau inlaturate de catre sistemul imunitar -restructurarea neuronala -functia imunitara si astfel raspunsul imun celular si umoral se activeaza in vederea eliminarii structurilor  non self (chimice si biologice)   Blue life este util in mentinerea starii de sanatate si in patologii  neurologice,  cardiovasculare,  hepatice, digestive, dermatologice , metabolice, endocrine si oncologice.   
Parerea clientilorScrie o parere

Scrieti parerea dumneavoastra


Acorda o nota:
TrimiteProduse din acceasi gama

Blue Life
Blue LifeAplica acum un cupon de reducere:
Ati aplicat deja un cupon de reducere. Anulati?

: reducere pentru produsele comandate.